Skip to main content

Hebat Pak Bangla sehingga isteri sanggup berlaku curang

Seorang isteri beranak tiga bukan saja menipu suaminya, malah sanggup datang dari Sungai Buloh, Selangor semata-mata untuk memadu asmara dengan kekasihnya seorang warga Bangladesh berusia 31 tahun di sini, kelmarin.

Wanita berusia 45 tahun itu menipu suaminya seorang pesara polis untuk pergi ke Pendang, Kedah bagi menghadiri kursus penyediaan mi segera bagaimanapun turun di hentian bas Kulim sebelum dijemput kekasihnya dan dibawa ke rumah kongsi di Sungai Ular.

Menurut wanita itu, suaminya sendiri menghantarnya ke hentian bas di Selangor untuk ke Pendang tanpa mengesyaki niat sebenar wanita itu yang ingin bertemu kekasihnya di sebuah rumah kongsi.

Ketua Penguat Kuasa Pejabat Agama Islam Daerah Kulim Kedah (PADK), Azmi Rejab berkata, mereka mendapat maklumat daripada orang awam mengenai kehadiran seorang wanita Melayu ke kawasan rumah kongsi yang didiami sekumpulan lelaki warga Bangladesh.

“Bertindak dari maklumat itu, penguat kuasa PADK datang ke rumah kongsi di Sungai Ular kira-kira jam 1.15 pagi untuk membuat pemeriksaan dan menemui pasangan itu di dalam sebuah rumah.

“Ketika pemeriksaan dibuat, wanita berusia 45 tahun itu hanya memakai baju kurung dan kain batik manakala lelaki warga Bangladesh itu hanya berbaju-T dan berkain pelekat,” katanya.

Beliau berkata, pemeriksaan lanjut mendapati pasangan itu adalah pasangan kekasih yang baru berjumpa pada malam itu dan mengaku tidak mempunyai sebarang hubungan mahram.

“Wanita itu bekerja sebagai juruwang di Damansara dan tiba di Hentian Bas Kulim kira-kira jam 10 malam sebelum menghubungi kekasihnya untuk mengambilnya seterusnya dibawa ke rumah kongsi di Sungai Ular...- Nor Husaini Nor Majid


p/s : Kepada para suami yang sudah tua dan tak segagah seperti dahulu, lakukan sesuatu sebelum menyesal.. Kami bersedia membantu anda.

Dari Media lain

Comments

Kisah Paling Popular

Pelajar perempuan St.Patrick Tawau buat seks dengan anak pensyarah

Sungguh mengejutkan, video tersebar diserata Tawau yang memaparkan sorang pelajar yang menggunakan T-Shirt yang tertera lencana Sekolah Menengah St. Patrick sedang melakukan seks dalam kereta. Menurut sumber yang dipercayai, pasangan pelajar perempuan itu merupakan anak seorang pensyarah yang bertugas di IPG Kampus Tawau. Saya cuba mengupas maklumat ini dengan mendapatkan info yang lebih sahih daripada skodeng-skodeng yang boleh dipercayai. Hasil daripada maklumat yang diperoleh, akhirnya saya berjaya mendapatkan video dan gambar individu yang dimaksudkan. Walau bagaimanapun buat masa ini saya tidak akan mendedahkan wajah sebenar pasangan yang melakukan maksiat dalam kereta.

Saya akan mendedahkan muka pelaku ini selepas saya 100% yakin akan pengesahan daripada skodeng-skodeng. Bukan tujuan memalukan tetapi melihat tindakan ibu bapa mereka terhadap anak mereka. Pendedahan lebih baik dilakukan sebelum perkara lebih buruk berlaku seperti kes pembuangan bayi.

Mungkin ada di luar sana kura…

Kisah usahawan cili dari Tawau

Seorang guru di SMK Kunak pada mulanya cuma mahu menanam cili padi biasa atau cili api menggunakan kaedah fertigasi.

Ismail Nawi, 39, sanggup memandu ratusan kilometer ke Kundasang, sebuah kawasan yang terkenal dengan produk sayur-sayuran tanah tinggi - untuk mencari peralatan pertanian fertigasi dan benih.

Apabila berada di Kundasang, dia tidak pula menyangka sama sekali rancangan awalnya untuk menanam cili padi biasa berubah apabila penjual peralatan pertanian fertigasi itu mencadangkan dia menanam cili padi Semerah.

Penjual itu bukan sahaja mencadangkan dia menanam cili Semerah, malah menasihatkannya supaya menemui seorang pakar penanaman cili, Dr Jenny Lee, pegawai pertanian di Jabatan Pertanian daerah Tuaran.

TUAIAN PERTAMA

"Masa itu ialah akhir tahun tahun 2010. Selepas menerima biji benih daripada Mardi di Selangor, saya pun memulakan penanaman kira-kira 2,000 pokok cili Semerah secara fertigasi seperti yang saya pelajari ketika berkursus di Sarawak dan Terengganu.

"B…