Skip to main content

Hebat Pak Bangla sehingga isteri sanggup berlaku curang

Seorang isteri beranak tiga bukan saja menipu suaminya, malah sanggup datang dari Sungai Buloh, Selangor semata-mata untuk memadu asmara dengan kekasihnya seorang warga Bangladesh berusia 31 tahun di sini, kelmarin.

Wanita berusia 45 tahun itu menipu suaminya seorang pesara polis untuk pergi ke Pendang, Kedah bagi menghadiri kursus penyediaan mi segera bagaimanapun turun di hentian bas Kulim sebelum dijemput kekasihnya dan dibawa ke rumah kongsi di Sungai Ular.

Menurut wanita itu, suaminya sendiri menghantarnya ke hentian bas di Selangor untuk ke Pendang tanpa mengesyaki niat sebenar wanita itu yang ingin bertemu kekasihnya di sebuah rumah kongsi.

Ketua Penguat Kuasa Pejabat Agama Islam Daerah Kulim Kedah (PADK), Azmi Rejab berkata, mereka mendapat maklumat daripada orang awam mengenai kehadiran seorang wanita Melayu ke kawasan rumah kongsi yang didiami sekumpulan lelaki warga Bangladesh.

“Bertindak dari maklumat itu, penguat kuasa PADK datang ke rumah kongsi di Sungai Ular kira-kira jam 1.15 pagi untuk membuat pemeriksaan dan menemui pasangan itu di dalam sebuah rumah.

“Ketika pemeriksaan dibuat, wanita berusia 45 tahun itu hanya memakai baju kurung dan kain batik manakala lelaki warga Bangladesh itu hanya berbaju-T dan berkain pelekat,” katanya.

Beliau berkata, pemeriksaan lanjut mendapati pasangan itu adalah pasangan kekasih yang baru berjumpa pada malam itu dan mengaku tidak mempunyai sebarang hubungan mahram.

“Wanita itu bekerja sebagai juruwang di Damansara dan tiba di Hentian Bas Kulim kira-kira jam 10 malam sebelum menghubungi kekasihnya untuk mengambilnya seterusnya dibawa ke rumah kongsi di Sungai Ular...- Nor Husaini Nor Majid


p/s : Kepada para suami yang sudah tua dan tak segagah seperti dahulu, lakukan sesuatu sebelum menyesal.. Kami bersedia membantu anda.

Dari Media lain

Comments

Kisah Paling Popular

Dalam sejarah : Kisah Tragis di TingKayu, Kunak

Kini 2008-2010 Tingkayu, Kunak, Sabah ulangan Memali, walaupun 1985 mencatat peristiwa hitam dalam sejarah PDRM? * gambar- tahanan lokap terdiri warga tempatan yang dianggap penjenayah sedangkan..
------------------------------------------------------------------------------------------

YAB Datuk Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak,
Perdana Menteri Malaysia.

SEJAJAR dengan Konsep 1Malaysia yang diperkenalkan Datuk Seri untuk menjurutera dan memperkasa semula negara ini yang dibina mengikut acuan pemimpin yang rasuah sebelum ini, selaku rakyat Malaysia yang bertindak menurut undang-undang Negara, saya menulis surat terbuka ini untuk perhatian YAB Datuk Seri.

Saya harap, YAB Datuk Seri dapat memberi wajah baru kepada Polis Di Raja Malaysia yang kini telah dibuktikan secara mutlak bahawa ‘Polis Memang Raja di Malaysia?’
Salahguna kuasa, rasuah dan jenayah adalah tiga elemen yang membuatkan Polis Kunak mengulangi sejarah Sultan Mahmud Mangkat Di Julang. Sebelum lebih parah, saya mohon campur…

Aksi lucah di pondok bas

SEREMBAN 2: Suasana lengang di Taman Awam Seremban City Park di sini pada waktu tengah hari, dipergunakan segelintir pasangan kemaruk bercinta untuk memadu kasih sambil melakukan perbuatan tidak bermoral.
Tinjauan Sentral mendapati, lokasi berkenaan strategik kerana mempunyai banyak pondok wakaf dan bangku di bawah pokok redup, sekali gus membolehkan pasangan kekasih bermesra dengan selesa.

Beberapa pengawal keselamatan kawasan itu mendakwa, kebanyakan pasangan berusia dalam lingkungan 20-an termasuk pelajar kolej swasta berhampiran, selalu datang ke situ antara jam 2 petang hingga jam 4 petang.

Pengawal keselamatan, Noorfadzli Mustapha, 32, mendakwa pada waktu berkenaan, kawasan itu kurang dikunjungi orang ramai.

"Mereka selalunya duduk berdua-duaan sambil berpelukan dan ada yang bercium tanpa rasa malu serta tidak mempedulikan kehadiran pengawal keselamatan yang membuat rondaan dari semasa ke semasa.

"Apabila pengawal menegur, mereka akan beredar tetapi ad…